Dak- en gevelwerken

Dak- en gevelwerken

Het dak boven uw huis beschermt u tegen weer en wind. Daarom is een nauwkeurige afwerking uiterst belangrijk. Is uw dak dringend aan renovatie toe of heb je vakkundige mensen nodig voor een nieuwbouwproject? Lees dan even verder.

Of u nu een klassiek hellend dak of een plat dak heeft, Avantgarde Projects weet er wel raad mee. Een bestaand lek opsporen, de juiste isolatie kiezen én plaatsen of de nodige lood- en zinkwerken uitvoeren? Voor onze professionals is dat een eitje.

Samen met het dak bepaalt de gevel de look van uw huis. Als alles verweerd is, is het hoogtijd om de gevel onder handen te nemen. Een eerste optie is reinigen maar ook plaatsing van leien of rockpanel geeft net dat beetje extra cachet of uitstraling aan uw huis.

In samenspraak met u, de klant, kiezen wij de beste materialen die uw huis bestand tegen de toekomst maken. Kosten besparen door de juiste dak- of gevelisolatie is daar een goed voorbeeld van. Maar ook als u een kleine herstelling wil laten uitvoeren, bent u aan het juiste adres.

Interesse? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Avantgarde Projects.

Tegels, terrassen en opritten

Uw terras of oprit is het extra toetsje van uw huis. Wij leggen uw terras of oprit aan met tegels die passen bij uw woning.

Lees meer

Ramen en deuren

Voor buitenschrijnwerk bieden wij u duurzame materialen die uw huis zullen vervolmaken. Ze voldoen aan de normen voor geluid- en warmteisolatie.

Lees meer