Ontmossen daken

Ontmossen daken

Verleng de levensduur van je gevel of je dak door ze te ontdoen van groenaanslag of mossen. Wij verwijderen mossen van uw dak en maken uw huis opnieuw frisjes! U zou versteld staan van wat zo’n behandeling voor de uitstraling van uw huis kan doen.

Als het dak structureel nog in orde is, heeft het geen zin om grondige renovaties uit te voeren wanneer een simpele handeling volstaat. Het ontmossen van daken wordt te vaak over het hoofd gezien want niet alleen verlengt het de levensduur van uw dak, het zorgt ook voor een opgefriste look van uw woning.

Ook gevels krijgen het soms zwaar te verduren en dat kan groenaanslag opleveren op sommige plekken. Dat oogt erg onnet en het heeft ook op langere termijn gevolgen voor de staat van uw gevel en het energieverbruik.

Met deze behandelingen voorkomt u ook vaak veel erger. Mossen of groenaanslag zorgen voor barsten en scheuren bij vriesweer. En dat leidt op zijn beurt weer naar lekkages en een hoger energieverbruik. Met deze dienst krijgt u dan ook veel waar voor uw geld.

Interesse? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Avantgarde Projects.

Ruwbouwwerken

Zoekt u een partner voor uw nieuwbouw? Wij bieden u de kwaliteit en service die u zoekt. Duurzaam en ecologisch wonen begint met Avantgarde Projects.

Lees meer

Dak- en gevelwerken

Een dak boven uw huis beschermt tegen weer en wind. Daarom is een nauwkeurige afwerking uiterst belangrijk.

Lees meer