Elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken

Gecertificeerde elektriciens van Avantgarde Projects staan tot uw dienst voor kleine elektriciteitswerken en herstellingen, of voor volledige en industriële installaties. En aangezien tegenwoordig werkelijk alles met elektriciteit werkt, kunnen onze vakmannen ook overal ingezet worden.

Dat kan gaan van algemene elektriciteitswerken van klein tot groot: stopcontacten, deurbellen, tuinverlichting, binnenverlichting, schakelaars of de volledige elektriciteitswerken voor een nieuwbouwproject. Bij een verbouwing de oude kabels vernieuwen of de oude situatie aanpassen aan de noden van vandaag? Geen probleem voor onze techniekers.

En zomaar wat in het ijle prutsen doen we natuurlijk niet als het gaat over iets als elektriciteit. We leveren door de deskundigheid van onze elektriciens de juiste certificaten af zodat keuringen, premies en subsidies geen problemen opleveren.

Ook de industriële installaties zijn een kolfje naar onze hand. Borden- en kastenbouw, verlichting, bekabeling en alle soorten installaties hebben we in één-twee-drie klaar. Koppel dat aan ventilatie, airco en verwarming en u bent voor al uw zaken aan het juiste adres.

Interesse? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Avantgarde Projects.

Binnenafwerking

Renovatie van uw huis of een nieuwbouw project? Een goede afwerking van uw bouwwerk met de juiste afwerkingsmaterialen is zeer belangrijk.

Lees meer

Afbraakwerken

Wij beschikken over de beste afbraaktechnieken voor een geslaagde renovatie. Dankzij onze flexibele mankracht kunnen we afbraakwerken uitvoeren volgens uw planning.

Lees meer