Tegels, terrassen en opritten

Tegels, terrassen en opritten

Uw terras of oprit is het extra toetsje van uw huis. Wij leggen uw terras of oprit aan met tegels die passen bij uw woning. De juiste tegel kiezen is geen sinecure: er bestaat immers zó veel! De ervaring van onze vakmannen komt dan zeker van pas. Op basis van uw voorkeuren en eisen kiezen we de beste tegel voor uw terras of oprit.

Als u er even bij stilstaat hoe zwaar oprittegels worden belast door voertuigen, weer en wind, is de juiste tegel en de goede plaatsing ervan natuurlijk een belangrijke zaak. Een oprit in natuursteen geeft bijvoorbeeld een luxueuze uitstraling aan je huis voor een lange tijd. Blauwe steen dankt zijn populariteit aan de prijs en duurzaamheid maar moet evengoed overdacht aangelegd worden. Ook betontegels zijn een populaire keuze geworden door de goedkopere factuur en de sterke structuur.

Als u geniet van uw drankje op het zonnige terras, wilt u zich niet storen aan gebarsten of verweerde tegels. Dezelfde keuze moet gemaakt worden: welke tegel kies je het best? Omdat u hier vaak lang kan van genieten met vrienden tijdens een barbecue of met het gezin tijdens het ontbijt is de mooiste tegel het doel. Denk zeker na over natuursteen of keramische tegels; u zult het zich niet beklagen.

Interesse? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Avantgarde Projects.

Ramen en deuren

Voor buitenschrijnwerk bieden wij u duurzame materialen die uw huis zullen vervolmaken. Ze voldoen aan de normen voor geluid- en warmteisolatie.

Lees meer

Sanitair

Als het gaat over sanitaire installaties, is Avantgarde Projects al jaren uw partner. Wij bieden sanitaire installaties aan aan zowelparticulieren als aan bedrijven.

Lees meer