Ruwbouwwerken

Ruwbouwwerken

Zoekt u een partner voor uw nieuwbouw? Wij bieden u de kwaliteit en service die u zoekt. Duurzaam en ecologisch wonen begint met Avantgarde Projects. Wij kunnen zaken uiteraard afbreken maar dan moeten we het ook kunnen opbouwen, niet?

Uw ruwbouw is de basis van de hele woning en de basis, die moet goed zitten. Wij gaan na of u vergunningsplichtig bent, afhankelijk van de bestaande situatie en de uit te voeren werken. Kleine of grote ruwbouwwerken schrikken ons zeker niet af want ons machinepark en onze mankracht kan op alle terreinen worden ingezet. Met de nodige vertrouwensband, geijkte methodes en goed afgestemde partijen komt men al een heel eind.

Een volledige ruwbouw, het afbreken of bouwen van steunmuren, een vergroting van bestaande ruimtes of een mooie aanbouw laten zetten? Het zijn maar enkele van onze dagelijkse bezigheden. In samenspraak met alle betrokken partijen jagen we dezelfde droom als u na: de snelle en planmatige realisatie van uw project.

Interesse? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Avantgarde Projects.

Dak- en gevelwerken

Een dak boven uw huis beschermt tegen weer en wind. Daarom is een nauwkeurige afwerking uiterst belangrijk.

Lees meer

Tegels, terrassen en opritten

Uw terras of oprit is het extra toetsje van uw huis. Wij leggen uw terras of oprit aan met tegels die passen bij uw woning.

Lees meer