Sanitair

Sanitair

Als het gaat over sanitaire installaties, is Avantgarde Projects al jaren uw partner. Wij bieden sanitaire installaties aan aan zowel particulieren als aan bedrijven. U weet net zoals wij dat sanitair een term is die vele ladingen dekt. Maar bij ons bent u aan het juiste adres voor een brede waaier aan mogelijkheden.

Sanitaire leidingen, het plaatsen van douches, toiletten of wastafels: check. Oude installaties en leidingen verwijderen of vernieuwen? Ook check. Bij Avantgarde Projects kunt u op beide oren slapen voor deze werken. Geen gedoe met afvoeren want ook daar hebben wij de nodige ervaring in.

Als u er even bij stilstaat, besteden we een groot deel van de dag in de badkamer. Meestal ook op momenten dat akkefietjes echt niet welkom zijn: ’s ochtends terwijl u de slaap uit de ogen wrijft of ’s avonds wanneer u wil genieten van een welverdiende ontspannende douche. Geef uw droombadkamer in de deskundige handen van Avantgarde Projects en wees zeker dat op het einde van de rit het droomplaatje zal kloppen.

Interesse? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Avantgarde Projects.

Elektriciteitswerken

Gecertificeerde elektriciens van Avantgarde Projects staan tot uw dienst voor kleine elektriciteitswerken en -herstellingen, of volledige en industriële installaties.

Lees meer

Binnenafwerking

Renovatie van uw huis of een nieuwbouw project? Een goede afwerking van uw bouwwerk met de juiste afwerkingsmaterialen is zeer belangrijk.

Lees meer