Ramen en deuren

Ramen en deuren

Voor buitenschrijnwerk zoals ramen en deuren bieden wij u duurzame materialen die uw huis zullen vervolmaken. Ze voldoen natuurlijk aan de normen voor geluid- en warmte-isolatie want kwaliteit staat voorop bij Avantgarde Projects. De keuze voor ramen en deuren maakt u best niet overhaast want het bepaalt écht de sfeer van uw woning.

Aluminium en PVC zijn nog steeds veelgekozen materialen voor ramen en deuren maar we merken de laatste tijd een enorme stap naar het karaktervolle hout. Welk materiaal u kiest hangt af van de uitstraling van uw huis en uw budget; na overleg met de deskundige professionals van Avantgarde Projects.

Niet alleen moeten ramen en deuren of zelfs dakramen goed geplaatst zijn, ze moeten ook vaak passen in de huidige situatie. Liefst heeft u een onderhoudsvriendelijk en goed isolerend product dat bestand is tegen de tand des tijds?
Dan is PVC de juist keuze met al zijn mogelijkheden qua uitvoering en kleuren.

Aluminium is terecht een topper in de moderne stijl. Door het robuuste karakter gekoppeld aan licht ogende raampartijen is aluminium voor groot glaswerk dé keuze. Goed geluids- en warmte-isolerend met opnieuw een groot gamma aan kleuren en stijlen.

Hout zal altijd een blijver zijn als het over ramen en deuren gaat. Niet zonder reden. Het traditionele, natuurlijke materiaal leent zich met de warmte- en geluidsisolerende eigenschappen tot een karaktervolle woning. Het hout is ook behandeld om extra duurzaam en dus onderhoudsvriendelijk te blijven.

Interesse? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Avantgarde Projects.

Sanitair

Als het gaat over sanitaire installaties, is Avantgarde Projects al jaren uw partner. Wij bieden sanitaire installaties aan aan zowelparticulieren als aan bedrijven.

Lees meer

Elektriciteitswerken

Gecertificeerde elektriciens van Avantgarde Projects staan tot uw dienst voor kleine elektriciteitswerken en -herstellingen, of volledige en industriële installaties.

Lees meer