Binnenafwerking

Binnenafwerking

Renovatie van uw huis of een nieuwbouwproject? Een goede afwerking van uw bouwwerk met de juiste afwerkingsmaterialen is zeer belangrijk. Wat heeft het voor zin dat enkel de buitenkant mooi is afgewerkt: u leeft toch ín het huis? Reken daarom op onze collega’s die het niet bij de ruwbouw laten en alles netjes afwerken.

Als we denken aan binnenafwerking is de eerste stap meestal gyproc voor plafonds, voorzets- of scheidingswanden. Ook pleisterwerken vormen geen probleem voor onze mannen. Loodrecht en biljartvlak, zoals het hoort. Ga er maar van uit dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt door onze installateurs. Binnenisolatie is soms de beste oplossing voor de huidige situatie als buitenisolatie niet kan of als de spouw niet geschikt is. Ook hier kunnen wij alles afwerken naar uw wensen.

Betegeling of vloerwerken is een ander onderdeel van de binnenafwerking. De mooiste tegels voor uw badkamer, warm parket voor de slaapkamer, vakkundig en snel leggen van laminaat, … Denk aan alle klusjes die in het huis kunnen of moeten gebeuren en we weten er wel raad mee: een klein gebarsten tegeltje, een zolderkamer opdoen, … Vragen staat vrij!

Interesse? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Avantgarde Projects.

Afbraakwerken

Wij beschikken over de beste afbraaktechnieken voor een geslaagde renovatie. Dankzij onze flexibele mankracht kunnen we afbraakwerken uitvoeren volgens uw planning.

Lees meer

Ontmossen daken

Verleng de levensduur van je gevel of dak door ze te ontdoen van groenaanslag of mossen. Wij verwijderen mossen van uw dak en maken uw huis opnieuw frisjes!

Lees meer