Afbraakwerken

Afbraakwerken

Wij beschikken over de beste afbraaktechnieken voor een geslaagde renovatie. Dankzij onze flexibele mankracht kunnen we afbraakwerken uitvoeren volgens uw planning. Want we beseffen maar al te goed hoe moeilijk het uitvoeren van een werfplanning kan zijn. Soms nemen particulieren door de tijdsdruk te grote risico’s, terwijl onze vakmannen dat varkentje snel - en vooral overdacht - kunnen wassen.

De typische Vlaamse koterijen afbreken om je tuin te vergroten? Of ongebruikte schoorstenen weghalen? Een greep uit de meest voorkomende afbraakwerken die wij uitvoeren. Bij een verbouwing alles in ruwbouw zetten door het uitbreken van vloeren, plafonds, muren en pleisterwerk hoort daar ook bij.

Om iets moois op te bouwen moet u het eerst bouwrijp maken. Daarvoor kunnen wij talloze mensen en machines inzetten om dat doel sneller te bereiken. Van dak tot uitbouw, van grondwerk tot binnenafbraak met de nodige veiligheid en volgens de juiste voorschriften brengen wij uw project tot een goed einde.

Interesse? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Avantgarde Projects.

Ontmossen daken

Verleng de levensduur van je gevel of dak door ze te ontdoen van groenaanslag of mossen. Wij verwijderen mossen van uw dak en maken uw huis opnieuw frisjes!

Lees meer

Ruwbouwwerken

Zoekt u een partner voor uw nieuwbouw? Wij bieden u de kwaliteit en service die u zoekt. Duurzaam en ecologisch wonen begint met Avantgarde Projects.

Lees meer