Avantgarde Projects

ALGEMENE BOUWWERKEN

Uw vakkundige partner voor alle bouw- en renovatiewerken.

gratis offerte

Kwalitatief en
duurzaam bouwen.

U heeft plannen om te bouwen of te renoveren? Uw huidig huis renoveren of een totaal nieuwbouwproject opzetten, beiden vragen grondige kennis en ervaring in de bouw. Maar het blijft ook niet bij het afleveren van een project. Een verbouwing moet ook duurzaam zijn waardoor u jarenlang kan genieten van een goed afgewerkt project.

Avantgarde Projects helpt u graag met kwalitatieve en betaalbare bouwwerken. Het ruime aanbod aan diensten biedt u de mogelijkheid om afzonderlijke taken of een volledig bouwproject toe te vertrouwen aan de professionele medewerkers van Avantgarde Projects.

Bouwen met
Avantgarde Projects

Wanneer duurzaamheid écht belangrijk is!

Wij geloven er sterk in dat we met onze klanten een langdurige relatie moeten kunnen opbouwen. Om dit te kunnen realiseren gebruiken we kwalitatieve materialen die de duurzaamheid van uw huis of pand verhogen.

Niet enkel het materiaal maar ook de uitvoering ervan is cruciaal. Onze professionele collega's beschikken over alle nodige kennis om uw wensen te vervullen.

Lees meer

Onze services

Dak- en gevelwerken

Een dak boven uw huis beschermt tegen weer en wind. Daarom is een nauwkeurige afwerking uiterst belangrijk.

Lees meer

Tegels, terrassen en opritten

Uw terras of oprit is het extra toetsje van uw huis. Wij leggen uw terras of oprit aan met tegels die passen bij uw woning.

Lees meer

Ramen en deuren

Voor buitenschrijnwerk bieden wij u duurzame materialen die uw huis zullen vervolmaken. Ze voldoen aan de normen voor geluid- en warmteisolatie.

Lees meer

Sanitair

Als het gaat over sanitaire installaties, is Avantgarde Projects al jaren uw partner. Wij bieden sanitaire installaties aan aan zowelparticulieren als aan bedrijven.

Lees meer

Elektriciteitswerken

Gecertificeerde elektriciens van Avantgarde Projects staan tot uw dienst voor kleine elektriciteitswerken en -herstellingen, of volledige en industriële installaties.

Lees meer

Binnenafwerking

Renovatie van uw huis of een nieuwbouw project? Een goede afwerking van uw bouwwerk met de juiste afwerkingsmaterialen is zeer belangrijk.

Lees meer

Afbraakwerken

Wij beschikken over de beste afbraaktechnieken voor een geslaagde renovatie. Dankzij onze flexibele mankracht kunnen we afbraakwerken uitvoeren volgens uw planning.

Lees meer

Ontmossen daken

Verleng de levensduur van je gevel of dak door ze te ontdoen van groenaanslag of mossen. Wij verwijderen mossen van uw dak en maken uw huis opnieuw frisjes!

Lees meer

Ruwbouwwerken

Zoekt u een partner voor uw nieuwbouw? Wij bieden u de kwaliteit en service die u zoekt. Duurzaam en ecologisch wonen begint met Avantgarde Projects.

Lees meer

Onze recente werken

Kwalitatief

Bouwen vraagt een investering, maar moet deze wel waard zijn. Daarom gebruiken wij kwalitatieve en duurzame materialen bij het uitvoeren van onze bouw- en renovatiewerken.

Ervaren

Nauwkeurig en zorgvuldig werken is noodzakelijk bij bouwwerken. Een slecht afgewerkte opdracht kan onaangename verassingen brengen. Daarom laat u deze taak best over aan onze ervaren collega's.

Vakkundig

Onze professionele medewerkers beschikken over alle nodige kennis om uw projecten met zorg uit te voeren. Het team wordt continu bijgeschoold over de laatste bouwtechnieken en de meest moderne trends.

Passie

Ieder project is een parel voor ons. Daarom behandelen we ze ook met alle passie. Uw glimlach is onze beloning na een goed afgewerkte project.

Wat onze klanten denken

Uw tevredenheid heeft voor ons de hoogste prioriteit. Daarom ervaart u de beste service om uw wensen te vervullen.

Deze mannen krijgen het wel voor elkaar. Professioneel bedrijf met vriendelijk personeel!

Jonas Vermeulen

Ik had een bedrijf nodig voor enkele werken. Communicatie verliep heel vlotjes en alle afspraken zijn goed nagekomen!

Marga Vanwardt

Enkele grote ramen en deuren laten vervangen. Keurige vakmannen! Alles werd schoon opgeleverd. Heel erg tevreden.

Jef Fruytier

Kreeg netjes mail en afspraak voor elektriciteitswerken. Op tijd en nette vakmensen. Afwerking is 10 keer beter. Beleefd en netjes.

Clarisse Dirks